Olympus TOUGH TG-6 Black

Olympus TOUGH TG-6 Black

Celkové hodnocení

4.7 z 5

+ + + + +

Recenze a hodnocení

Napsat recenzi mohou pouze naši zákaznící, kterým přijde unikátní odkaz do emailu.

Avatar

Renata Bockova

Vše od objednání až po navrácení proběhlo na 1

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Hana Ryglová

Díky Olympus TG6 dostalo šnorchlování a potápění v Rudém moři větší kouzlo. Propojení s aplikací umožní ihned vidět nafocené snímky. Již mám rezervováno na další dovolenou a těším se na využití. Vyzvednutí a předání proběhlo na prodejně profesionálně. Děkuji

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Michaela Eiselt

Celkově hodnotím službu jako fajn. Vše bylo nachystané a bez problémů. Foťák byl dost opotřebovaný, což mělo výhodu, že ho sama někde nezničím. Ale zase nevýhoda byla ta, že sklíčko přes které se fotí bylo poškrábané a věřím, že to trochu ubralo na kvalitě výsledné fotky. Celkově ale vše fajn, za mě lepší, než si kupovat nový.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Rostislav Tluček

Předem hlavně děkuji za možnost zapůjčení fotoaparátu. Pro mě, kdo to využije jednou ročně se neoplatí kupovat drahý fotoaparát. A co se týče samotného focení s TG-6 tak pod vodou i na souši super fotky, teda pro mě jako amatéra. Foťák má jednoduché, rychlé, intuitivní ovládání, takže bych řekl, že to zvládne každý. Vzhledem k pořizovací ceně, využití jednou ročně a částce za půjčovné, bylo zapůjčení jasná volba.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Kateřina Pešková

Jsem velmi spokojená se službou zápůjčky Olympus TG-6. Komunikace s linkou - velmi milá a nesmírně ochotná pracovnice, objednávkový formulář jednoduchý a komunikace přes email také bez problémů. Co se týče foťáku, byla jsem zklamaná tím, že jsem ho dostala zanesený ztvrdlou solí v okolí objektivu, což nikdo předem evidentně nekontroluje (stejný problém byl minulý rok). Další problém byl v baterii. Po hodině a půl focení se baterie úplně vybila a já ji musela zase dobíjet (vloni ten problém nenastal). Takže jsem si s sebou na pláž musela brát powerbanku, abych baterii 2x denně dobila. Fakt nepříjemné. Foťák má samozřejmě spoustu šrámů, které snad nemají na funkci vliv (ještě jsem fotky detailně nezkoumala). Ale co chtít od věci, o kterou se půjčující bohužel nestarají jako o vlastní. Závěrem - služba skvělá, komunikace s kýmkoli z půjčovny i prodejny také skvělá, fotky ze šnorchlování v moři úžasné. Příště jistě ráda opět využiji.

+ + + +
Hodnocení: 4 z 5

Avatar

Milan Duck

Tento malý kompaktní fotoaparát dělá překvapivě hezké snímky. Bohužel jenom v JPG formátu - omezený postporcesing fotografií v PC.

+ + + +
Hodnocení: 4 z 5


Facebook Instagram YouTube Google+ Twitter Blog FOTOLAB