Nikon Z 6II + 24-70mm + FTZ adaptér

Nikon Z 6II + 24-70mm + FTZ adaptér

Celkové hodnocení

4.7 z 5

+ + + + +

Recenze a hodnocení

Napsat recenzi mohou pouze naši zákaznící, kterým přijde unikátní odkaz do emailu.

Avatar

Miroslav Rakušan

Naprostá spokojenost, loni jsem měl půjčený Nikon Z6, letos Nikon Z6 II, pro mne úžasný foťák. Uvažují o koupi. Pujcovna je super, rezervace, převzetí a vracení bez chyby. Potřeboval jsem nakonec vypůjčit o jeden den driv, než jsem u objednávky zadal, nebyl s tím žádný problém, bylo vyrizeno obratem.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Kateřina Adamcová

Výborný fotoaparát, k dispozici i karta, baterie, nabíječka a objektiv. Skvělý přístup firmy a bezproblémová domluva. Vše klaplo na jedničku, určitě využiji služeb i v budoucnu. Jediné, co by mě potešilo, pokud by byla možnost výběru i jiného objektivu (např. 24-70 f2.8, 70-200 f 2.8 apod.).

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Pavel Martinák

Dobrý den Předání zapůjčeného zboží na prodejně ve Valašském Meziříčí proběhlo ke vší spokojenosti. Co se týče zapůjčeného fotoaparátu Nikon Z6II + objektiv 24+70mm+FTZ adaptér vše fungovalo výborně i s mým vlastním vybavením objektivů značky Sigma 24mm 1,4 , 150mm 2,8 makro , 150-600mm 5 - 6,3 .Vážně uvažují o koupi tohoto fotoaparátu. Škoda jen že ve fotoaparátu nebyl nahraný nejnovější firmware . Za půjčení děkuji Pavel Martinák

+ + + +
Hodnocení: 4 z 5


Facebook Instagram YouTube Google+ Twitter Blog FOTOLAB